söndag 11 mars 2012

Ny bloggkostym

Detta måste vara min lyckohelg. För nu har jag fått Malin Ahlins fina illustrationer till min header också. Min blogg har fått ny, tjusig kostym. Tänk vad passande, samma helg som jag fått besked att jag är antagen!

Malin Ahlin är nykläckt illustratör med inriktning mot barnlitteratur. Hon har precis gjort färdigt sitt första uppdrag; bilderna till en nyutgåva av Henning Mankells barnbok Katten som älskade regn. 

Malin är en riktig begåvning. Hennes illustrationer är som små färgglada karameller, ibland med surrealistiska inslag. Jag hoppas och tror att vi kommer att få se mycket av Malin i framtiden!

5 kommentarer:

 1. Åh, så fint! Det tror jag också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Åh Malins vägnar då.

   Radera
 2. Jättefin illo!!
  Det kan vara min skärminställning, men illosen sticker utanför bredden på bloggen. Tror det går att korra lätt under "Design" på blogginställningar. Hör av dig om du vill ha hjälp! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ajdå, syns inte på min dator (Mac). Ska kolla och försöka fixa till det, tack för att du sa till!

   Radera