måndag 2 april 2012

Johanna Thydells otippade blogg

Så himla otippat. Att barn- och ungdomsboksförfattaren Johanna Thydell (författare till bland annat Augustprisvinnaren I taket lyser stjärnorna) skulle börja blogga om: Håll i er nu. Nej, inte skrivande, inte litteratur. Utan om att gå på gym.

Nåväl. Detta tyder på en befriande självdistans, tycker jag. Här är en länk till bloggen, som heter Thydell tänker, tycker och tränar.

Jag hoppas ju förstås att det kommer att slinka in en del annat än träning på Johanna Thydells blogg. Till exempel är jag väldigt nyfiken på hennes skrivande liv och på hennes nya bilderbok som kommer i höst. Men, fatta vad fräsigt, nu kan jag ju faktiskt kommentera på bloggen och berätta just det!

Himla käckt med författare som bloggar, tycker jag.

2 kommentarer: