lördag 21 april 2012

Lördagsmorgnarna är de bästa


För då är det bokspecial i DN, och jag har dessutom tid att faktiskt läsa tidningen.

Idag var det en stor artikel om författarna Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg, som är aktuella med boken Eld, uppföljaren till Cirkeln. Det tyckte jag var kul. Snygga bilder var det också, från folkparken och kyrkogården i Fagersta, bland annat.

(Obs! Bilden är arrangerad och har föga samband med hur ett realistiskt frukostbord hemma hos oss ser ut. Stöket befinner sig utanför bild. )

6 kommentarer:

 1. Men det ser ut ungefär som din stök-bild. :)

  SvaraRadera
 2. Tycker du? Jag kanske är pedant, men har inte fattat det förrän nu ...

  SvaraRadera
 3. Inte ens hos 64-årig singel med utflugna barn ser det så snyggt ut... men som sagt bilden är ju arrangerad. Brödkanterna och den utspillda mjölken gör sig inte så bra på bild..Artikeln var dock rolig att läsa! Känner dock inte det riktiga suget efter uppföljaren - del två av Hungerspelen var ju så där och del tre... Men man hoppas ju, jag vet många ungdomar som vääntar..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det var just det där med brödkanterna. Jag valde att redigera bort dem. (Men erkänner i allafall deras existens.)

   Radera
 4. Läste också den artikeln då vi i fredags körde igång en fredag-lördag-söndag-prenumeration på DN i ett halvår. Blev sugen på att läsa del ett nu i serien då jag inte gjort det än...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det. Tvåan kommer ju snart och kommer garanterat bli en snackis; kommer den att leva upp till de höga förväntningarna?

   Radera