fredag 25 maj 2012

Dethäringa Twitter

Jag har inte förstått mig på Twitter riktigt. Jag har kikat in ibland, men det har mest varit förvirrande.

Men nu finns jag där i alla fall, på: @bladdrabladdra. Jag lurar dock mest i vassen och kollar vad andra gör än så länge. 

Men jag hoppas att vi ses! Till slut kanske jag vågar skriva några egna tweets. 

2 kommentarer:

  1. JIHOO! Det var precis det som skulle varit mitt tips om jag hade kommit till skott och gjort det där inlägget om "Twitter för nybörjare" som du så snällt efterlyste i min blogg. Att skaffa ett konto, börja följa några man tycker verkar roliga, och lura i vassen. Du kommer gilla sen! Jag lovar (nästan). Tycker Twitter klår Facebook med MIL, och ibland nästan bloggar också.

    SvaraRadera
  2. Jamen så bra! Då är jag på rätt spår. Ska bli spännande att se vad ni hittar på därinne på det stora mingelpartyt.

    SvaraRadera