fredag 4 maj 2012

Hemma hos-utmaning

Man blir utmanad både till höger och till vänster när man bloggar.

Christin är nyfiken på hur det ser ut hemma hos folk. Det är jag också. Det är nästan lika roligt att se bilder av folks hem som att läsa om deras skrivprocesser. Och eftersom jag gillar att glutta in hos andra, bestämde jag mig för att också själv visa några glimtar av vårt hem.

Jag hoppas att ni noterar att jag bemödat mig om att få med böcker, bokhyllor och skrivplatser på bilderna. Det här är ju ändå en bok- och skrivblogg.
4 kommentarer:

 1. Ser väldigt trevligt ut med böcker överallt... det har jag också!
  Pågående läsning: "Ingenbarnsland" av Eija Hetekivi Olsson,present från dottern, så roligt att jag satt med den i handen när författaren blev intervjuad i Babel! Jag väntar med att läsa recensionerna..men de är säkert fina..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Roligt med "Ingenbarnsland", jag har bara provläst första kapitlet, men jag tycker att den verkar bra!

   Radera
 2. Hej!

  Vart har du hittat den vita bokhyllan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Det är en stringhylla, finns bl.a. hos Lännamöbler och Svenssons i Lammhult.

   Radera