onsdag 12 september 2012

Yes, jag gillar!

Just nu läser jag den här boken.

Jag träffade Tove Berggren, som debuterar med berättelsen om Lennart Lordi, på Bonnier Carlsens vårfest. Eftersom Tove också var en nervös blivande debutant så blev jag väldigt glad över att hitta henne på festen och vi pratade hela kvällen.

Nu har Toves bok Lennart Lordis loggbok: utsikt från livets planet kommit ut och jag är jätteglad över att jag verkligen gillar den! Sådant där kan man ju liksom aldrig riktigt veta, och vad jobbigt det skulle bli om man känner att författaren visserligen var urtrevlig men att boken var trist ...

Men det här är verkligen en fin och charmig bok. Jag sträckläste idag på pendeltåget, vilket alltid är ett tecken på att jag hittat något jag gillat.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Yepp. Rekommenderas, tror att den funkar åldersmässigt bra för dina tjejer.

   Radera
 2. Jag gillar den också!!!! Det kommer en till våren 2013!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I know! Kul att du också gillar.

   Radera