onsdag 31 oktober 2012

Bokmys

Idag har vi haft bokmys. Barnen har varit hemma från skola och förskola och vi tog en sväng förbi biblioteket och lånade hem en massa böcker. Sedan fixade vi pepparkakor och varm choklad med marshmallows, satte oss i soffan med bokhögen och grälade lite om vilken bok vi skulle läsa först.

PS. Jag vill framhålla att jag även spelade fotboll med barnen idag. Så att ingen tror att jag typ hjärntvättar dem att tycka om litteratur och inte låter de stackars små liven få komma ut i friska luften.

2 kommentarer:

 1. Pepparkakor! Blev jag sugen på nu. Och ev. choklad.

  Vad elegant det blivit här på bloggen med sidor om dig och din bok! (Ser Hela Sverige bakar varje torsdag och det har lett till en markant ökning av ordet elegant i mitt dagliga språk.) Snygg framsida har den också, boken. Tycker att den ser mycket verklig ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså elegant är ett ord man använder alldeles för sällan, tycker jag. Kul att du gillar omslag och de nya inslagen på bloggen!

   Radera