måndag 29 oktober 2012

Lite härligt bohemisk och spontan ...

... har jag försökt vara idag.

Jag har nämligen arbetat med mitt manus samtidigt som jag har haft en höstlovsledig sexåring hemma. Fritids är stängt och jag behövde verkligen skriva idag eftersom jag varit bortrest och inte kunnat skriva på över en vecka.

Så jag hade en unge som hängde runt benen samtidigt som jag satt och bara var sådär härligt avslappnad och kreativ.

Ha! Knappast.

(Jag blev totalt distraherad och fick inget vettigt gjort.)

3 kommentarer:

 1. Haha! Men vad säger du, sexåringar som liksom är avslappning personifierad, eller!? Det är vad jag hoppas på som har en 1½ åring och en fyraåring i alla fall. ;-)
  Hoppas arbetsron infinner sig imorn istället!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm. Vill inte göra dig besviken men min sexåring har myror i brallan som aldrig förr. Är tydligen någon utvecklingsfas just nu som gör att de har svårt att sitta stilla. Men han är förståndig och självgående. (Om man jämför med en fyraåring och en ettåring alltså.)

   Japp, tar nya tag i morgon!

   Radera