onsdag 3 oktober 2012

Porträttbilder

Jag är inte jättebekväm med att visa bilder på mig själv här på bloggen. Att se bilder av sig själv tycker jag är lite samma konstiga känsla som när man hör sin egen röst inspelad på band. Jaså – är det där jag? Samtidigt tycker jag att det är väldigt roligt att titta på andra bloggares bilder av sig själva, det blir liksom mer personligt då. Så därför lägger jag då och då upp lite bilder på mig själv här, trots allt.

Idag blir det några fler bilder från porträttfotograferingen hos Stefan Tell i förra veckan. Hur det var att bli fotograferad har jag skrivit om HÄR.

Stefan har också skrivit ett inlägg på sin blogg om vår fotosession HÄR.Foto: Stefan Tell

12 kommentarer:

 1. Jättefina! Min favorit är den med gul sjal! Vad roligt att bilderna blev så vackra! Kramar Helena

  SvaraRadera
 2. Jättefina.
  Min favvo är också gula halsduken.

  SvaraRadera
 3. Tusen tack, vad snälla ni är. Vill betona att det är helt och hållet fotografens förtjänst att det blev fina bilder. Jag gillar också bilden med gula halsduken bäst. Det ska bli spännande att se vilken bild förlaget väljer till sin katalog.

  SvaraRadera
 4. Fotografen? Lägg av. Du är assnygg! Jag har sett dig irl, så mig lurar du inte.

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att fotografen så skicklig att du inte såg så där ful ut som du brukar. NOT! :)

  SvaraRadera
 6. Instämmer med Terése, sträck på dig, Janina! Du är en snygg kvinna! :)

  SvaraRadera
 7. Äsch, ni är alldeles för snälla. Bra ljus + retuschering är grejen.

  SvaraRadera
 8. Du är väldigt "sträng" mot dig själv. Hur duktig Stefan än är, vilket han ju är iofs, så blir inte bilden bättre än den som står framför kameran.

  Gammal devis som gäller även i detta fall, tycker jag :)

  Peter

  SvaraRadera