torsdag 3 januari 2013

Den nya bokhoran ...

... är Åsa Sandoval, som tidigare bloggade på Kafka på jobbet. Bra val! Och spännande med en ny skribent på Bokhora. Hoppas att Åsa vågar göra lika ärliga sågningar som hon gjorde på sin egen blogg.

För sågningar (eller ska vi säga uppriktiga och kritiskt granskande recensioner) behövs. Det är rätt tråkigt att läsa litteraturkritik där alla jamsar med, tycker jag.

Det går mycket trender i vilka böcker som uppmärksammas och hyllas, speciellt på bokbloggarna. Och då behövs det sådana bloggare som Åsa, som inte hyllar bara för att alla andra gör det. Utan som på ett ärligt, konstruktivt (och roligt!) sätt talar om vad de tycker. 

2 kommentarer:

  1. Såg detta först nu, men jag blir verkligen glad av det du skrev. Tack så hemskt mycket! Och det är klart att jag ska fortsätta vara mig själv och skriva på mitt sätt, annars vore jag ju bara en liten lort.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ser jag grymt mycket fram emot. Kör så att det ryker!

      Radera