måndag 21 januari 2013

Pimpa din blogg

Den uppmärksamme lägger kanske märke till att jag har ändrat designen på bloggen? En ny header är på gång, men under tiden jag väntar på den passade jag på att göra en liten makeover.

För den som är sugen på att fixa till sin blogg kan jag tipsa om Etsy. Om man söker på "blog template" eller "blog design" kan man köpa en färdig design inklusive en enkel header för någon hundralapp. Det är ett enkelt sätt att piffa upp bloggen lite utan att behöva betala en grafisk designer och hemsidesnickrare en förmögenhet. För den som vill ha hjälp med en helt skräddarsydd bloggdesign finns det också prisvärda alternativ. Det finns mycket fint, gå in och titta!

Shopen där jag köpte header och knapparna för mejl och Twitter heter Beautiful dawn designs

11 kommentarer:

 1. Precis den länken jag behövde! Tack, snart ska här pimpas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra! Ser fram emot nypimpad blogg!

   Radera
 2. Tjusig makeover! Även om jag saknar den lilla tjejen med bokhögen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Malin jobbar på en ny Header, så det kommer snart något nytt fint!

   Radera
 3. Jag tycker hemsidan är urfin! Gillar "kullampor" på snöre eller vimplar :) och typiskt att du tipsar om etsy! Där är ju livsfarligt att gå in ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vet inte om det är att vi går mot vår eller vad det är men jag fick ett abnormt sug efter smutsiga pasteller helt plötsligt. Och Etsy= älsk.

   Radera
 4. Åh, vilket bra tips. Jag vill göra om min hemsida och kanske blogg, så det är precis vad jag behöver. Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra, hoppas du hittar något du gillar. Säg till om du vill ha hjälp med något annat också, är ju värsta hackern numera, vettu. (Eller jag kan i alla fall berätta hur man fixar en favikon, lägger in sitt Twitter-flöde på sidan och lite sånt.)

   Radera
 5. Ja det blev verkligen tjusigt! Jag borde ju fixa min. Jag som jobbar med daaaata. Jag lider av "hur mycket renoverar en snickare hemma liksom syndromet".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha! För mig är det värsta roliga hobbygrejen att fixa och trixa med sådant här. Men då kanske det är Etsy du ska spana in med andra ord. Så kan du leja bort det tråkiga.

   Radera
  2. Och tack! Kul att du gillar det nya och våriga.

   Radera