måndag 4 februari 2013

En sekund i taget


Den perfekta pendeltågsläsningen är rysligt spännande och får den grå resan att försvinna i ett huj. Häromdagen läste jag Sofia Nordins bok En sekund i taget på väg till jobbet och plötsligt kändes det som en liten glittrande fest att pendla. (Och det gör det inte i vanliga fall, kan jag försäkra er om.)

Recensionsdagen är ännu inte kommen, så därför tänker jag inte avslöja mer än att det här var en bok i min smak– för det jag gjorde var att ivrigt bläddra, bläddra, ända till slutet.

5 kommentarer:

 1. Jag har varit sugen på den här boken i flera månader! Ser verkligen fram emot att läsa den. Speciellt efter Sofia Nordins tidigare böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har också varit sugen på den länge, jag fastnade för den redan i SvB:s katalog. Hela apaokalyps-temat är ju bara för spännande.

   Radera
  2. Ja, och så ska det ju stå "apokalyps" förstås.

   Radera
 2. Sofia Nordin är bra. Har följt henne sedan Äventyrsveckan. Just framtidsapokalypser är ju otroligt inne nu och det ska bli kul att läsa en svensk bok på ämnet. Jag har beställt flera stycken av En sekund i taget. Tror att det kan vara något för min nystartade bokklubb att sätta tänderna i. Tråkigt bara att biblioteken får vänta så himla länge på nya böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, varför är det så? Att ni får vänta länge, alltså.

   Kan dock flagga för att det är mer en ungdomsbok än en barnbok, tror du att dina bokklubbsmedlemmar klarar det?

   Radera