måndag 18 februari 2013

Lyxliv


För mig är detta den största lyxen av alla. Skrivtid, egentid, datortid.

Det har öppnat sig en liten lucka mellan två dagjobb för mig, så den här veckan kommer jag att arbeta med bloggen och mitt skrivande. Och hämta tidigt på dagis och hänga med mina barn. 

7 kommentarer:

 1. Åh, det låter som en härlig vecka! Väldigt fin bild också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns fint! Kul att du gillade bilden! Jag har tänkt att försöka bli lite bättre på att ta egna bilder och lägga ut på bloggen, tycker att det känns personligare så.

   Radera
  2. Ja, det är väldigt roligt med bilder. Det ger en glimt av ditt liv vilket på något sätt blir väldigt spännande när vi är så vana vid att läsa varandras åsikter om böcker osv i bokbloggsvärlden. Det är roligt att få en bild av hur platsen ser ut där du skriver, och att föreställa sig hur din text skapas där. Det blir, precis som du säger, väldigt personligt. Och roligt!

   Radera
 2. Snygg bild! Och vilken fin kopp! Njut av tillvaron..

  SvaraRadera
 3. Det låter underbart lyxigt! Några av mina bästa stunder är när jag har mycket att läsa och skriva på jobbet och kan sitta och jobba på något lugnt kafé en halvdag. Hemma blir jag för störd och provocerad av eventuella diskberg och dammtussar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du absolut en poäng i, detta med dammtussarna. Men efter att ha varit tjänstledig och jobbat hemifrån flera månader i sträck i höstas så har jag övat på att stålsätta mig mot disk och plock ... Att sitta på café låter dock väldigt trevligt. Jag borde bli bättre på att utnyttja den möjligheten när tillfälle ges. Det är ju trevligt med omväxling.

   Radera