måndag 25 februari 2013

Massor av valrossar och dinosaurier på sportlovet


Idag har vi varit sportlovslediga och på barnens önskemål åkte vi till Naturhistoriska riksmuséet.

Där kollade vi på dinosaurier, valrossar, skalbaggar och ålar. Bland annat. En trevlig ung man vid namn Gusten hade en liten visning för oss och ett helt gäng med andra barn. Och så fick vi bygga och rita egna djur i muséets barnverkstad. Rekommenderas! Speciellt barnvisningen med efterföljande pyssel.

Vill man förbereda ett besök på Naturhistoriska tycker jag att man kan läsa Sarah Sheppards superfina bok Det var en gång ... Massor av dinosaurier. Eller varför inte någon av Björn Bergenholtz Känn igen 25-böcker.

2 kommentarer:

  1. Nu blir jag avundsjuk! Det är ett riktigt favoritställe :) Speciellt den hängande späckhuggaren, är den kvar?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, någon hängande späckhuggare tror jag inte att jag såg? Eller så blandade jag ihop alla olika slags valar och sånt.

      Radera