lördag 16 mars 2013

Bokprovning och barnbokstrender

Jag hade jättegärna velat gå på Svenska barnboksinstitutets bokprovning häromdagen och lyssnat på presentationen av trender och statistik i 2012 års barnboksutgivning. Men bokprovningen var på dagtid, och då jobbar ju jag.

Som tur är kan man läsa om bokprovningen på nätet också! Länken hittar du HÄR

4 kommentarer:

 1. Ja tänk om man kunde klona sig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Janina!

   Jag var på bokprovningen i fredags och det var väldigt intressant måste jag säga! Speciellt kul var det att lyssna till den sista föreläsaren som hade ställt samman olika topplistor över vanligast förekommande ord/personer i barnböckerna förra året. Ja, det har du kanske läst om på nätet? :-)

   Radera
  2. Lyllos dig! Topplistan missade jag, den får jag leta rätt på.

   Radera