fredag 1 mars 2013

Pepp, kidsen och note to self

Ibland blir man lite trött på alla modeord och anglicismer i sociala medier, blir man inte? En del blir väldigt fort uttjatade och känns liksom 2009 bara efter några månader.

Hur som helst. Idag är jag sjukt pepp, för jag börjar nytt jobb! Och det blir en riktig mjukstart, eftersom jag bara hinner jobba en enda dag innan det blir helg och häng med kidsen.

Ha en nice helg!

11 kommentarer:

 1. Då önskar jag verkligen lycka till med nya jobbet!

  SvaraRadera
 2. Håller med. Mest problem just nu har jag med det där sättet att använda "på grund av", du vet, som nästan varenda bloggare kör med nu. När man liksom skippar mellanledet, eller hur man nu ska förklara. Uttjatat som sagt.

  Lycka till på nya jobbet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Sjukt irriterande pga sjukt överanvänt.

   Radera
 3. Jag har tidigare avskytt att använda engelska ord i svenska men har ändrat mig de senaste åren. Nu tänker jag att det är så svenskan ser ut nu.

  Grattis till nya jobbet!


  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Jag använder själv engelska ord och uttryck, så tillviss del håller jag med. Men ibland kan det bli lite mycket och då känns det bara fånigt. Tycker jag.

   Radera
 4. Skyldig! Till alla uttryck... Och själv trodde jag att det var "dock" som var min värsta synd. Ack.
  :P
  Stort grattis till nytt jobb!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, jag faller också i fällan lite då och då, fast jag försöker att låta bli. Är det inte märkligt hur vissa uttryck sprids snabbare än ett magsjukevirus?

   Och tack för grattis!

   Radera
 5. Svar
  1. Tack! Och, wow, den där måste jag googla. *imponerad*

   Radera