torsdag 7 mars 2013

Saker debutanter gör i väntan på boksläpp

Jo, det ska jag tala om för er! De googlar bibliotek för att kolla hur många som har tänkt köpa in Slottet av is.

Jodå, min hemkommun ska köpa in var sitt ex till alla sina tre filialer. Och Stockholmsbiblioteken ... japp 52 exemplar är under inköp! Det var bra.

Så där håller de på, de där patetiska debutanterna. 

12 kommentarer:

 1. Det gör jag med! Och Stockholm köpte in min också till sina bibliotek. För mig har det gått så långt att jag även kollar kommentarsfältet på de bloggare som har bloggat om min bok. Favorit kommentarerna hittills "och boken är fantastisk... jag packade precis upp en kartong med den i på jobbet" den och "Åh, hon är utöver denna värld." Ja, det är rätt patetiskt. Haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Ja, jag har inte kommit så långt som till bloggkomentarer än, men jag kommer definitivt trilla dit när boken väl har släppts. Och vad kul att det är så många bibliotek som köpt in Månulvarna!

   Radera
 2. Favoritkommentarerna* äsch!

  SvaraRadera
 3. Vi har köpt in din bok till Vaxholms bibliotek, Janina! Den fick ju dessutom en väldigt fin recension av BTJ :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det glädjer mig! Och ja, BTJ:s recension var ju fin och det verkar som att många bibliotek har blivit lockade av den. jättekul.

   Radera
 4. Äsch, sådant där behöver man inte vara debutant för att göra ... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det var befriande att höra. Från en tioårsjubilerande författare och allt.

   Radera
 5. Haha! Jaha, det är det man borde kollat... Får göra det nu när nästa släpps i april... 8-)

  SvaraRadera
 6. Japp! Och till dess får du gå och sukta efter BTJ-recensionen.

  SvaraRadera
 7. Men hur kan man googla sånt?

  /En som inte ens fattat att det går att göra så

  SvaraRadera
 8. Jag gick in på Stockholms stadsbiblioteks hemsida och sökte på min bok i katalogen. I högerspalten ser man hur många exemplar det finns alternativt hur många som är under inköp. Så kan man hålla på så där för alla möjliga olika bibliotek ...

  SvaraRadera
 9. Smart! Jag ska börja på en gång nu! :)

  SvaraRadera