onsdag 27 mars 2013

Verkligt

Det känns fortfarande overkligt att min bok finns.

Ibland blir det lite mera verkligt. En gullig kollega postade en bild på Facebook av sin dotter som låg med Slottet av is i sängen. Och då kändes det genast lite mera verkligt. Ett riktigt barn! Som läser! Min bok!

Och nu fick jag se Christin Ljungqvist ligga i soffan, lite krasslig och läsa min bok.

Alltså att min bok finns hemma hos folk? Att folk kan läsa den och tycka saker om den? Att folk är helt snälla och gör sig omaket att ta kort så att jag ska få se att de verkligen läser den?

Mycket, mycket märklig känsla. Men väldigt, väldigt pirrig och härlig.

Och på lördag släpps Slottet av is till butik! 

17 kommentarer:

 1. Härligt! Tänkte inleda påsklovet med att läsa den och sedan skicka den vidare till min tioåriga brorson. Har mycket höga förväntningar ;-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Hoppas både du och brorsonen gillar den! Hör gärna av er och berätta vad ni tyckte sen, om ni vill.

   Radera
 2. Men så roligt! Lycka till nu boken, hoppas du får många läsare! :)

  SvaraRadera
 3. Snart ska jag också läsa din bok! Ser verkligen fram emot det. Ska även ge den till min nioåriga kusin i påskpresent :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt Jonna, hoppas att du gillar den! Och kusinen förstås! Ha en fin påsk!

   Radera
 4. Tack för en inspirerande blogg! Jag undrar om du har tips på en lektör som man kan anlita för att få kritik på manus till en bilderbok? Jag har kollat runt på olika lektörstjänster men de flesta verkar vara inriktade på manus för längre vuxenromaner (med avgifter därefter). Skulle vilja hitta någon som har koll på just barnböcker.
  Mvh Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du gillar bloggen! Ja, jag har lektörstips! Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck lektörsläser barnboksmanus. Lisa skriver själv bilderböcker och ungdomsböcker och Johanna skriver ungdomsböcker och för 9-12. Sedan har de även annan erfarenhet än eget skrivande, de håller skrivkurser och Lisa har jobbar på barnboksförlag. Du hittar mer info här:

   http://slutases.blogspot.se/p/lektorslasning_16.html

   Radera
 5. Kul! Stort grattis till boken.

  SvaraRadera
 6. Och jag har precis stolt lånat ut den till en kollega!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, håller tummarna för att hon gillar!

   Radera
 7. Janina, gå in i en bokhandel, leta upp hyllan där den står...och njut! Varma hälsningar Tove:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tove! Är i fjällen just nu, men ska kasta mig på närmsta bokhandel så fort jag kan!

   Radera
 8. Så himla kul - hurra för det!
  Jag ska också köpa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jag håller tummarna för att du gillar den!

   Radera