onsdag 24 april 2013

LokaltidningenLokaltidningen har intervjuat mig. Fräckt va!

Vill man läsa artikeln kan man klicka HÄR och bläddra till sidan 28. 

7 kommentarer:

 1. "ratade deckare" - WORD! Jag vet inte, men ju mer jag jobbar i bokhandeln desto större blir min avighet mot deckarklumpen. Varför måste ALLA skriva deckare? Eller, snarare, varför måste alla läsa deckare? Varför måste alla gå åt samma håll?
  När kunderna lägger ner en random deckarbok på disken, lyser med ögonen, frågar om jag läst, har jag lust att säga "jag läser helst romaner med säreget språk och utvecklad story, det får så klart gärna vara driv och mening med boken, gärna spännande, men deckare? Det är ju samma sak, om och om igen, vill du inte bli lite överraskad? Utmanad? Utvecklad? VAD ÄR DU RÄDD FÖR?", men istället bara tiger, ler och tar betalt.
  För att inte tala om Fifty shades of shit ...
  "NEJ, JAG HAR INTE LÄST, VARFÖR SKULLE JAG?!"

  SvaraRadera
 2. :D

  Förlåt. Det blev lite ... långt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Älskar långa kommentarer. Och jag har inte heller läst Fifty Shades, jag vägrar!

   Radera
 3. Och stort grattis till medverkan i lokaltidningen!! Snygg bild. Nu ska jag in och läsa.

  SvaraRadera
 4. Hurra för dig! Jätteroligt! Här spinner livet på i hundraåttio och jag stressar för att hinna med allt... Därav bloggtystnaden. Kramar och fortsatt stort lycka till med boklanseringen. Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Hur går det med e-boksprojektet?

   Radera