onsdag 10 april 2013

Men jag skrev en gästrecension i alla fall

Jag ligger efter just nu. Med att skriva recensioner och med att läsa.

Det är en massa saker som kräver energi för tillfället. Och även om viljan att recensera böcker på bloggen finns så finns inte riktigt orken och tiden.

Men jag har gästrecenserat en bok i alla fall! Hos Eva Emmelin på Skånskan.

Det var ganska intressant att skriva om en bok som jag hade anmält mig att recensera utan att jag visste något om den på förhand. Det var nog inte en bok jag hade valt att skriva om ifall jag inte redan hade lovat att göra det. Jag tyckte nämligen att den var ganska utslätad. (Apropå det här med hur man väljer vilka böcker man recenserar. Slätstrukna böcker är sällan spännande att skriva recensioner av.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar