söndag 5 maj 2013

Björnstjerna-bonanza
Jag var uppe på förlaget i fredags och då fick jag med mig den här boken hem. Jonna Björnstjernas bilderböcker om den underbara familjen Kanin har varit slutsålda ett tag, men nu har de kommit ut i en fin samlingsutgåva med tre bilderböcker i en bok. 

Nu är jag ju förstås lite partisk, men åh, vad jag tycker att Jonnas böcker är rysliga och härliga på samma gång! Min fyraåring och jag högläste och han hade en väldigt stark läsupplevelse. Jag frågade om jag fick blogga om den, men det fick jag inte. Så då gör jag förstås inte det. 

Hur som helst tycker jag att de här böckerna är riktigt läskiga, otroligt fint illustrerade och perfekta att högläsa. Bilderbokstips alltså! Passar från tre år och uppåt, och kanske inte de mest lättskrämda telningarna. 

2 kommentarer:

  1. Hej! Tror du att den passar till en sex och åttaåring?

    SvaraRadera
  2. Åh, klurigt! Beror nog på om de fortfarande gillar bilderböcker eller om de tycker att det är för barnsligt.

    SvaraRadera