måndag 20 maj 2013

Författarpresentation

Jag har lagt upp en författarpresentation på Författarcentrums hemsida.

Så nu går det bra att boka mig via Författarcentrum. Jag träffar gärna elever och pratar om Slottet av is, eller allmänt om skrivande och läsande.

Länken hittar du HÄR

11 kommentarer:

 1. Oj vad kul! Ska genast tipsa vidare!

  Susanna Nissinen

  SvaraRadera
 2. Tack, tack!

  Ja, nu är jag redo för att möta elever. Har två skolbesök inbokade till hösten. Kul. Och nervöst.

  SvaraRadera
 3. Roligt, hoppas bokningarna fortsätter trilla in!

  SvaraRadera
 4. Spännande att få reaktionerna direkt från läsarna och träffa dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen. Och barn är ju så ärliga. Vilket är härligt, men också nervöst.

   Radera
 5. Vad kul! Hade jag arbetat med grundskoleungdomar skulle jag anlitat dig direkt. För gymnasiekidsen står Jonas Hassen Khemiri högst på önskelistan inför nästa års författarbesök.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, hoppas att ni får dit Jonas HK! Har inte han gått i din skola (eller har jag blandat ihop? Har fått för mig att du jobbar på Södra Latin och att han är gammal elev därifrån.)

   Radera
 6. Att besöka skolklasser är fantastiskt kul. Och en arena som jag är van att stå på. Barn är så fulla av kreativitet. Jättekul. Hur arbetar du med din bok på skolor? Jag brukar köra workshops. I höst är jag inbokad för en två dagars workshop på en skola i Södertälje. Ena dagen elever. Andra dagen inspirationsforum för lärare. Ska bli så kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte gjort något skolbesök än, det första är i höst. Jag har några idéer som jag ska bolla med läraren. Tänker att det är viktigt att utgå från var just den specifika klassen vill ha. Vad kul det låter med workshop, lycka till!

   Radera