tisdag 28 maj 2013

Jag dyker upp på bokmässan

Tillsammans med den populära barnboksförfattaren Jo Salmson (pseudonym för Catharina Wrååk) ska jag prata fantasy på bokmässan, på lördagen kl. 10.30. Kom och kolla vetja!

Hela seminarieprogrammet hittar du HÄR.

16 kommentarer:

 1. Vad roligt! Jag var på bokmässan förra året för första gången och hoppas verkligen på att få åka igen, det var så kul! Om jag kommer mig iväg i år ska jag komma och lyssna på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hoppas att du kommer i år, vore kul att träffas!

   Radera
 2. Det skall jag nog se till att göra. :) Och förresten - du är tegelstensutmanad... http://www.boktjuven.com/2013/05/tegelstensutmaningen.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, en utmaning! Just nu ligger vårt internet nere men jag svarar när det är igång igen.

   Radera
 3. Åh så kul! Och så modigt! Jag får inte ur mig ett pip om det är fler än tre personer i rummet. Ska boka in det, det låter jätteintressant att lyssna på!

  Susanna Nissinen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lite nervös förstås. Men det ska nog gå bra. Jo Samson är ju ruttad, får jag tunghäfta har hon säkert något bra att säga.

   Radera
 4. Vad kul! Då ses vi där!

  SvaraRadera
 5. Jag lär ju dyka upp och tjuvlyssna också! Ser jag fram emot. :)

  SvaraRadera
 6. Jag ska också dit! Eller, jag är ju redan här! :D och mitt eget lilla seminarium. Mitt första. På torsdagen. Nervigt ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du var ju med förra året, så nu är du ju tokruttad ...

   Radera
  2. Ooooh såg nu i seminarieprogrammet att du är ensam! DET är modigt. Kan nog inte komma ner förrän på fredagen tyvärr, annars hade jag suttit bänkad och viftat med pom-poms!

   Radera
  3. Haha, nja, inte rutinerad direkt. Men jag har genomskådat branschen, det har jag allt! :) trots att böcker handlar om insidan, är det mycket utsida. Särskilt på park. Där går högdjuren och slänger med sina manar, kan jag säga ... intressant dock. Ur en skrivares perspektiv :)

   Javisst, jag är ensam! Tänk om ingen kommer! :D haha ...

   Radera
 7. *skriver ner i kalendern*
  Ses!

  SvaraRadera