fredag 31 maj 2013

Några fler tidningsrecensioner

Varje gång jag får en tidningsrecension blir jag så hjärtans glad. Det är sådan konkurrens om utrymmet på kultursidorna, och utrymmet för barnböcker är som bekant tyvärr ännu mindre än för vuxenböcker. När man skriver barnböcker kan man faktiskt inte förvänta sig några tidningsrecensioner över huvud taget.

Att en journalist har tagit min bok i den stora högen av rec-ex och valt att lyfta fram och diskutera den i en recension, det betyder med andra ord väldigt mycket.

Nu har det kommit ytterligare två fina tidningsrecensioner av Slottet av is: en i Norra Skåne (hittar ingen länk där, tyvärr) och en i Fria Tidningen (där jag fick vara med under ingressen "vårens bästa barnböcker". Tillsammans med Malins fina månulvar!).

(Och så klart betyder bloggrecensioner också mycket! Det vet ni att jag tycker.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar