torsdag 6 juni 2013

Bloggsommarlov

Nu gör jag ett sommaruppehåll i bloggandet.

Våren har varit intensiv på många olika sätt och nu behöver jag skrivro. Och så vill jag vara utomhus, påta i trädgården och äta jordgubbar.

Ha en jätteskön sommar. Vi ses i höst! 

16 kommentarer:

 1. Ha det så skönt! Jorgubbar... mm... längtar.

  SvaraRadera
 2. Önskar dig också en trevlig sommar. Nu bara att se fram mot hösten då :-)

  SvaraRadera
 3. Glad sommar!

  (Måste bara tala om att min dotter läser din bok just nu, sedan har jag tänkt lägga beslag på den. Ser fram emot bra sommarläsning!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul, hoppas att ni gillar den! Trevlig sommar!

   Radera
 4. Ha en fin sommar! Ses i höst och hoppas du vill komma på mitt boksläpp då:)
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! Kul med boksläpp!

   Radera
 5. Vill också önska glad sommar, lite sent, och tacka för fin bloggläsning hittills under året! Mycket intressanta inlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ha en fin sommar du också!

   Radera
 6. Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

  SvaraRadera