fredag 20 september 2013

Kom och häng med mig på bokmässan!


Just nu är bokmässan det enda som snurrar i mitt huvud. Schemat börjar faktiskt bli rätt späckat och jag är så stolt och glad över att som nykläckt debutant få tillfälle att vara med i en massa roliga sammanhang. Visst kommer ni och lyssnar, några av er som brukar läsa här? 

För er som har skrivardrömmar vill jag särskilt tipsa om monterpratet tillsammans med författaren Amanda Hellberg och förläggaren Karin Lemon på lördagen kl. 14:10. Kom, kom, kom! Karin är min och Amandas barnboksförläggare och nu får ni tillfälle att fråga henne om följebrev, manushögar och varför beskedet egentligen dröjer. Och jag och Amanda delar med oss av våra bästa tips.

Förutom det ni ser nedan ska jag klämma in en TV-intervju med UR, en signering i SF-bokhandelns monter (söndagen klockan 12:00) några förberedande möten inför de olika praten och så lite mat och mingel förstås.

Och jag blir förstås jätteglad om ni vill komma fram i samband med något seminarium eller monterprat och få en bok signerad, fråga mig om något, berätta att ni läser bloggen (eller kanske att ni är en av de bloggare jag brukar läsa) eller bara säga hej. 

Mitt schema:

Litteraturkritik för barn och unga

Datum & tid: fredag 27 sep kl. 14:30 – 14:50


Plats: B04:02


Arrangör: Bonnier Carlsen


Kod: Mo10074


Monterprogram, ingår i entrébiljetten.Författarna och bloggarna Janina Kastevik 
och Amanda Hellberg pratar med Stina Zethreus, redaktör på BC och f d kritiker på 
DN, om litteraturkritik och bloggarnas makt.


Fantasy för barn

Datum & tid: lördag 28 sep kl. 10:30 – 10:50


Plats: F4


Arrangör: Bonnier Carlsen


Kod: Lö1030.3


Seminarium, seminariekort erfordras.


Är det egentligen någon skillnad på fantasy för barn och fantasy för unga? Jo Salmson, en av Sveriges mest lästa fantasyförfattare, och Janina Kastevik, debutant med Slottet av is, diskuterar genren med moderator Maths Claesson, SF-bokhandeln.


Fantasy för alla åldrar

Datum & tid: lördag 28 sep kl. 11:10 – 11:30


Plats: B04:02


Arrangör: Bonnier Carlsen


Kod: Mo10113


Monterprogram, ingår i entrébiljetten.


Jo Salmson, Janina Kastevik och Kristoffer Leandoer om sina böcker och om varför svensk fantasy är så bra.


Från blogg till bok

Datum & tid: lördag 28 sep kl. 13:30 – 14:00


Plats: B04:02


Arrangör: Bonnier Carlsen


Kod: Mo10120


Monterprogram, ingår i entrébiljetten.


Får man skriva vad man vill? Amanda Hellberg, Johanna Lindbäck och Janina Kastevik delar med sig av sina erfarenheter. Kom och diskutera!


Har du författardrömmar?

Datum & tid: lördag 28 sep kl. 14:10 – 14:50


Plats: B04:02


Arrangör: Bonnier Carlsen


Kod: Mo10123


Monterprogram, ingår i entrébiljetten.


Träffa författarna Amanda Hellberg och Janina Kastevik, och förläggaren Karin
 Lemon. Fråga det du alltid undrat över!

10 kommentarer:

 1. Japp, jag har noterat fredagen i BC:s monter, ska försöka vara där om jag inte fastnar någon annanstans. Vi kanske ses!

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte om det bara är min dator, men jag ser inte ditt schema pga. en duttig bakgrundsbild?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh no! Måste fixa, på min mac funkar det men kanske inte i annan webläsare då. Typiskt. Tack för att du sa till!

   Radera
 3. Jag kommer på minst något.

  SvaraRadera
 4. Jag kommer förbi och säger hej!

  SvaraRadera