måndag 30 september 2013

Video från mässan

Min man filmade en liten snutt med sin mobil från seminariet om fantasy. Moderator-Maths läser ett ganska dramatiskt stycke från Slottet av is högt och sedan pratar jag om varför det är så bra att skriva fantasy om man berättar om barn som har det svårt.


video

5 kommentarer:

 1. Kul! Synd att jag missade det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du kom på monterpratet i alla fall! Synd att vi inte hann prata mer. Jag var i damrumsnöd i pausen och jag antar att du skulle iväg på något efteråt.

   Radera
  2. Ja, fast jag hade hoppats hinna det här också. Monterpratet var mycket givande.
   Ja jag var tvungen att rusa iväg tyvärr. Vi får prata nån annan gång!

   Radera
 2. Jag spanade efter dig på bokmässan men såg dig inte. Kan ju vara att det var lite andra folk där... Samt att du var upptagen med alla dina fina seminarier som jag inte hade tillgång till... Hade annars varit kul att ses! Lycka till med magen så här i slutsvängen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var ju en och annan besökare där ... Hoppas att du hade trevligt och tack för lyckönskningarna!

   Radera