tisdag 25 november 2014

Trött på trams

Jag har ett sug efter seriositet och världen framstår plötsligt som banal och ytlig. Ett P3-skval vart jag än vänder mig. Kommers, flams, trams. Fåniga frågelistor, larviga videoklipp och andra "skojigheter".

Andra säsongen av Historieätarna, som jag längtat så mycket efter, gör mig förbryllad och besviken. Vad håller Lotta Lundgren och Erik Haag på med? Var det verkligen så här förra säsongen? Fylla och kiss- och bajshumor. När ämnet är så intressant, måste man trasa sönder det med saker som inte ens skulle platsa i ett studentspex?

Om någon bloggläsare händelsevis skulle råka befinna sig i samma stämningsläge som jag, rekommenderar jag podcasten Genier samt Filosofiska rummet i P1. 

4 kommentarer:

 1. Kiss och bajs minns jag inte, men (mycket) alkohol har väl funnits med hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det har du rätt i. Men tydligen störde det mig inte förra säsongen.

   Radera
 2. Håller med! Jag tycker "Allvarligt talat" med P.O Engquist brukar vara bra när jag känner så. Idag hörde jag ett bra inslag i OBS i P1 med författaren Mats Söderlund, kändes också skönt att lyssna på: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=503&artikel=6021263

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det programmet gillar jag också! Har inte hört något avsnitt PO, men älskar Lena Andersson.

   Radera