torsdag 27 augusti 2015

Han hade inte kunnat komma på ett bättre sätt att charma migOm min sjuåring så hade funderat i veckor hade han inte kunnat komma på ett bättre sätt att charma mig än att skriva detta i sitt skrivhäfte. "Mitt yrke: Jag vill skriva böcker. Jag vill skriva sagor." 

Min lilla, fina pojke. Med stort hjärta och stora känslor, du som älskar ord och böcker. Jag hoppas att du får möjlighet att skriva sagor en dag, om du vill det. 

Men när jag frågar honom om det är okej om jag lägger ut hans lilla text på bloggen säger han: "Fast mamma, det var förut jag ville det. Nu är jag faktiskt superintresserad av kroppen. Jag ska nog forska om den istället."

3 kommentarer:

  1. Haha... och där sjönk ditt mod igen :) De är ombytliga i den där ålder. Det där med forskning verkar vara intressant för barn. Min dotter skulle bli forskare med i den åldern med, hon skulle forska fram Enhörningar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Briljant att forska fram enhörningar. Antagligen är det inte alls omöjligt. En hybrid av någon slags bock och häst kanske?

      Radera