tisdag 25 augusti 2015

Mingla! Mingla!


I dag är det fest för fina antologin Bara för dig på lågstadiet som jag är med i.

Min berättelse heter Det sötaste monstret i världen och är lite inspirerad av Gunnel Lindes Mamm- och pappsagor och lite av filmen E.T., tror jag. Den handlar om ett litet monster med silvergrå päls och gula ögon som blir räddad undan en elak cirkusdirektör.

De andra författarna som medverkar i boken är Emma Adbåge, Lisa Bjärbo, Pelle Forshed, Kristan Hallberg, Amanda Hellberg, Jenny Jägerfeld, Mårten Melin, Siri Spont, Lena Sjöberg och Johan Unenge. Och så är det ett helt gäng med superfina illustratörer! Amanda Hellberg har gjort bilderna till min berättelse. 

Urflott sällskap att vara med i tycker jag, och ska jag vara ärlig vet jag inte riktigt vad jag har gjort för att förtjäna det. 

Har i vart fall nya snajdiga byxor och rött läppstift och är laddad för mingel i kväll! 

5 kommentarer:

 1. Avis på minglet med detta gäng och mycket sugen på den fin-fina boken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt lyckat. Fick dra en oförberedd presentation av min berättelse (men det gick helt okej) och hade jättetrevligt med alla som var där.

   Radera
 2. Jag har läst boken och ditt lilla monster var min favorit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men TACK, vad glad jag blir!

   Radera
  2. Såg förresten din läskiga faktabok i bokhandeln häromdagen, den såg superfin ut!

   Radera