onsdag 10 februari 2016

Agentur! Sneek peek på omslag!


Jag har fått en agent. Flott va? Det är nystartade Koja Agency som representerar mig, och jag är i fint sällskap bland många fantastiska författare och illustratörer. Stoltast är jag nog över att Frida Nilsson finns på samma agentur. Jag läste hennes Augustnominerade Ishavspirater nyligen och det var en av de bästa barnböcker jag läst.

Koja har lagt upp säljtext till Noel och den magiska önskelistan på sin hemsida, så om man vill kan man få en sneek peek på omslaget genom att klicka HÄR.

Och nu kan jag också avslöja vem illustratören är som har gjort omslaget: ALMA-nominerade Joanna Hellgren.

10 kommentarer:

 1. Den ser jättefin ut och man blir absolut sugen på att läsa! Grattis till agenturen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, och kul att du blir nyfiken!

   Radera
 2. Fint som snus. Båda nyheterna :-D

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt! Och så fint omslag. Ser fram emot att läsa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Jonna, kul att du vill läsa!

   Radera
 4. Oj, har missat detta! Grattis! :)

  SvaraRadera