tisdag 23 februari 2016

Sömnlös i SigtunaJag var i Sigtuna i helgen och skrev på mitt nya manus. Som en blådåre. Och så läste jag Steglitsan, åt afternoon tea, sprang längs vattnet, lyssnade på Värvet, drack vin och åt middag i matsalen på hotellet. Helt ensam. 

Och så tjuvlyssnade jag på folk och så åt jag torskrygg och så var jag lite sömnlös eftersom jag drack kaffe på kvällen. Men det gjorde ingenting eftersom jag kunde sova hur länge jag ville dagen efter. 

Det var ljuvligt. 

Det var bara det. Adjö!

8 kommentarer:

 1. Låter alldeles underbart. Ensamsemester, vilken fantastisk idé!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rekommenderas varmt. Tror aldrig jag känt mig så utvilad, och då jobbade jag ändå stenhårt med manuset i tre pass per dag.

   Radera
 2. Vad härligt det låter med en sån skrivhelg. Och trevligt med Steglitsan som sällskap :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket trevligt. Har läst ut "Steglitsan" nu och saknar Theo och Boris. Som tur är har jag inte läst "Den lille vännen", så jag har en hel härlig tjock Donna Tartt kvar. Men när jag har läst den så blir det väl att vänta tio år på nästa. Hon är ju inte den som släpper en bok i kvarten precis.

   Radera
  2. Jag har också den kvar att läsa. Ja det är ju det som blir lite speciellt med hennes böcker, att de kommer så sällan. Jag undrar hur lång tid det tar för henne att verkligen skriva boken och vad hon gör annars.

   Radera