tisdag 4 oktober 2016

Hösten, skrivarlivet

Jag skriver på heltid just nu (i kombination med studier i litteraturvetenskap.) Och hela september har jag slitit hårt med att skriva färdigt mitt nya skräckmanus, till den grad att jag inte haft tid att skriva något på bloggen.

Och nu är det klart! Jag har lämnat det till min syster, som alltid är den som läser först, och jag fick väldigt fin respons av henne. Nu ska jag bara köra en extra redigeringsvända, och sedan ska Maria och Marianne på Hippo få läsa.

Det känns helt overkligt att jag faktiskt fått det färdigt. Precis som vanligt har det här manuset trilskats och varit bångstyrigt innan jag fick ordning på det. Det vore så skönt om allt liksom föll på plats från början, men det har hittills aldrig hänt.

Andra bra saker som har hänt: Noel är slutsåld och ska på tilltryck! Och Koja, min agent, har sålt manuset till Tyskland.

Och så har jag fått bokkontrakt på Nypon, en serie med lättlästa böcker för nybörjarläsaren som kommer ut 2017. Dem har jag och min syster skrivit tillsammans och det har varit så fantastiskt kul. Mer om det projektet senare.

Hösten har börjat bra, och det behövde jag efter en ganska ansträngande sommar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar