KONTAKT

Vill du boka författarbesök? Vill du berätta vad du tycker om bloggen eller mina böcker eller bara fråga något?

Kontakta mig gärna på bladdrabladdra@gmail.com.

Jag finns på Facebook också.

Och på Instagram.

Välkommen att höra av dig!

10 kommentarer:

 1. Hej Janina!
  Jag som skriver heter Lena Normén-Younger. Jag driver ett projekt för barn utomlands som har svenska som första eller andraspråk. Jag skulle vilja intervjua dig för en artikel i SWEAs medlemstidning FORUM. Kan du höra av dig till mig på min email lnormen at shaw punkt ca om du är intresserad av att delta?

  Det är så mycket som du skriver som jag tycker stämmer väl överens med min egen syn på barnlitteratur. Vi behöver inspiration av moderna svenska författare inom projektet. Svenska barn utomlands vöxer upp med Emil och Pippi, vilket natuligtvis inte är fel - problemet för barnet som växer upp utomlands blir dock att svenskan i den typen av böcker inte är helt modern. För den som vöxer upp med en förälder som huvudsaklig referensram för svenskan, spelar böcker och filmer stor roll för språkutvecklingen.

  Underbar blogg! Jag ska beställa din bok och ha på lut för mina barn när de blir tillräckligt stora.

  Varma hälsningar,
  Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lena! Vad roligt att du tycker om bloggen, din kommentar gjorde mig jätteglad! Vad spännnande det låter med ett projekt för svenskspråkiga barn utomlands. Jag hör av mig till dig på din mejladress.

   Radera
 2. Janina! Jag blir tokig! Försöker få fatt i DN på alla sätt för att läsa recensionen, men ingen på hela köpcentret verkar sälja. Har du lust att ta kort och maila mig? Jag vore så tacksam!! Börjar få huvudvärk av detta ... :D

  info at christinljungqvist punkt se

  Kraaam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fixar! Tar kort om en stund när jag kommit hem!

   Radera
 3. Vilken fantastiskt bra och inspirerande blogg! Jag är så nyfiken på din bok och ska genast försöka få tag i den.
  Hälsningar Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia, kul att du hittat hit! Vad roligt att du vill läsa min bok, hoppas att du gillar den!

   Radera
 4. Håkan Wikell5 mars 2014 22:28

  Hej! Sedan det blev privatägt gör nu BTJ sina urval av rent vinstintresse. Kvalitetsböcker förvägras ett lektörsomdöme om man inte tror/förmodar att boken säljer. Då BTJ ägdes av Sveriges Allmänna Biblioteksförening var ideologin den omvända. Då ville man gynna litteratur som annars hade små chanser att nå ut till biblioteken. Nu tänker BTJ mer som en bokhandel. Mer reklam åt de som redan är uppmärksammade. Ingen hjälp till de som såväl behöver ett lektörsomdöme. Vad tycker du om detta? Min email adress är haakan_wikell@yahoo.se och jag bor i Umeå och arbetar på Universitetsbiblioteket där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Håkan! Ursäkta att det tagit så lång tid att svara dig - jag måste ha missat din kommentar! Jag är inte så insatt i frågan - men om det är som du beskriver låter det tråkigt tycker jag. Jag trodde att i princip alla böcker som kom ut fick ett omdöme?

   Radera
 5. Gunilla Bolin23 juli 2015 22:26

  Hej Janina!

  Jag ville bara berätta att både jag och mina barn verkligen uppskattade din bok "Slottet av is" och att vi ser fram emot att få läsa om Noel, nästa år!

  Mvh
  Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Gunilla! Det var roligt att höra, tack så mycket! Hälsa dina barn från mig! /Janina

   Radera